Головна сторінка

Для жителів Вінницької, Кіровоградської, Одеської, Миколаївської, Херсонської областей, ар крим Консульський збір



Скачати 47.71 Kb.
НазваДля жителів Вінницької, Кіровоградської, Одеської, Миколаївської, Херсонської областей, ар крим Консульський збір
Дата конвертації25.03.2016
Розмір47.71 Kb.
ТипАнкета

Для жителів Вінницької, Кіровоградської, Одеської, Миколаївської, Херсонської областей, АР Крим

Консульський збір: 60 євро / чол (35 євро - консульський збір + 25 євро - візовий центр). 
Дітям до 18 років, студентам очної форми навчання до 21 року, а також пенсіонерам (за наявності пенсійного посвідчення) вартість візи 20 євро. Дітям до 6 років, вписаним в паспорт батьків, віза надається безкоштовно.

  • Дитина у віці від 12 років повинна мати свій проїзний документ ОБОВ'ЯЗКОВО. До 5 років - дитина може бути вписана в паспорт батьків, наявність вклеєної фотографії дитини в паспорт одного з батьків - від 6 років ОБОВ'ЯЗКОВА.

  • На кожну дату подачі кількість прийнятих паспортів в консульстві обмежена, тому при бронюванні необхідно уточнювати, чи є ще місця в списках на подачу, а також уточнювати у туристів точну дату, коли вони зможуть надати документи.

  • Усі копії повинні бути на аркушах формату А4! 

  • На розгляд не приймаються продовжені загальногромадянські закордонні паспорти.

  • Візовий відділ компанії має право вимагати додаткові документи в залежності від специфіки заявки.

Перелік документів для консульства:

  1. Анкета (заповнюється розбірливим почерком або набрана на комп'ютері, всі пункти).

  2. Анкета для консульства. Роздруковується тільки 3-я сторінка, яка підписується туристом двічі: у пункті № 37 і в кінці анкети.

  3. Загальногромадянський закордонний паспорт терміном дії не менше 3 місяців після дати повернення туриста, не менше 2 чистих сторінок для візи (якщо є від'їзжений паспорт - потрібні копії всіх сторінок, якщо є другий діючий паспорт - надається оригінал в консульство).

  4. Копії 1 сторінки чинного загальногромадянського закордонного паспорту і всіх шенгенських віз, виданих за останні 3 роки.

  5. 2 кольорові фотографії - розмір 3,5 х 4,5 см (70% -80% обличчя), зроблені не більше 6 місяців тому. Скановані фотографії неприпустимі. 

  6. Довідка з місця роботи, з зазначенням займаної посади та окладу на фірмовому бланку підприємства (адреса і телефон) з розбивкою за 6 місяців. Не приймаються довідки, підписані туристом самому собі. Зразок довідки з місця роботи.

  7. Копії заповнених сторінок трудової книжки, завірені оригінальною печаткою підприємства (кожна сторінка). Для моряків і приватних підприємців - не потрібно надавати.

  8. Фінансове забезпечення - Обов'язково для всіх: довідка з банку про наявність карткового або поточного рахунку на фірмовому бланку банку (залишок розраховується - 100 євро на добу перебування на людину). 
    Депозитні та кредитні рахунки не приймаються! Додатково: копії документів про володіння автомобілем, квартирою, будинком, земельною ділянкою та ін.

  9. Ксерокопія громадянського паспорту, всіх сторінок.

 

 

Додатково для підприємців:

  1. Копія свідоцтва про реєстрацію приватного підприємця. 

  2. Довідка з податкової служби про доходи за останній звітний період.

  3. Оригінал довідки про рух коштів на рахунку заявника за останні 3 місяці.

  4. Оригінал довідки від Державної податкової адміністрації за місцем реєстрації

 

Для дітей:

  1. Анкета (заповнюється розбірливим почерком або набрана на комп'ютері, всі пункти). Обов'язково вказати номер заявки та дати заїзду!!!  + Опис документів, що здаються!

  2. Анкета для консульства. Роздруковується тільки 3 сторінка, яка підписується одним з батьків двічі: у пункті № 37 і в кінці анкети. 

  3. Дитина у віці від 12 років повинна мати свій проїзний документ ОБОВ'ЯЗКОВО. До 5 років - дитина може бути вписана в паспорт батьків, наявність вклеєної фотографії дитини в паспорт одного з батьків - від 6 років ОБОВ'ЯЗКОВА. 

  4. Довідка з місця навчання 

  5. Копія громадянських паспортів обох батьків (1,2 і прописка). 

  6. Копії 1 сторінки закордонних паспортів батьків, які подорожують з дитиною.

  7. Ксерокопія свідоцтва про народження дитини. 

  8. Якщо дитина подорожує самостійно або з одним з батьків, необхідно надати нотаріально завірену копію дозволу від батька / матері на виїзд дитини за кордон (не повертається). 

  9. У разі, якщо у батьків (або одного з батьків) є діюча мультивіза, і вони подорожують разом, - потрібно надати нотаріально завірену копію дозволу на виїзд дитини за кордон.

 

Для підтвердження одноосібних батьківських прав необхідно:

Копія довідки про те, що запис про батька даний "зі слів матері" / копія рішення суду про позбавлення батьківських прав / копія свідоцтва про смерть батька

 

Додатково для пенсіонерів:

  1. Копія пенсійного посвідчення.

  2. Виписка з пенсійного фонду про розмір пенсії.

  3. У разі, якщо пенсія невелика, і немає фінансових гарантій поїздки, необхідно надати повний пакет документів особи, що спонсорує поїздку. Спонсорський лист, має бути складений нотаріусом.

Додатково для моряків:

  1. Копія паспорту моряка (1 сторінки та сторінки з пропискою по судах). 

  2. Копія останнього контракту. 

  3. Бажано надати довідку з крюінгового агентства про те, що моряк перебуває на обліку.

 

Додатково для подорожуючих на автомобілі:

  1. Копія техпаспорта на автомобіль. 

  2. Копія водійських прав. 

  3. Копія страховки на автомобіль.

 

Зверніть увагу, що віза відкривається для одноразового в'їзду до шенгенської зони, транзит через інші країни шенгенської зони з цією візою неможливий!

Підтвердження фінансування поїздки (спонсорство):

У разі якщо поїздку туриста оплачує інша особа, необхідно надати нотаріально завірений спонсорський лист.

До спонсорській листа слід додати копію внутрішнього і закордонного паспорту, а так само довідку з місця роботи особи, що оплачує поїздку і його фінансове забезпечення (довідка з банку+ рух коштів).

Спонсорський лист не потрібен прямим родичам, які подорожують разом.

 

Адреса Консульства Греції в Одесі: 
65082, м. Одеса, вул. Преображенська, 32

тел.: +380 (48) 786.05.70

факс: +380 (48) 786.05.71

e-mail: grconsodessa@paco.net